Giuul's Studio

Case studies

Leer meer over de strategische keuzes en het proces van branding.

"Wat een ontzettend fijne samenwerking hebben we gehad"

Ik vond het zo spannend, een eigen logo en website ontwikkelen. Ik had geen idee waar ik moest beginnen. Toen kwam ik de website van Giulia tegen en zijn we in contact gekomen. Wat een ontzettend fijne samenwerking hebben we gehad (en nu nog steeds). Ik wist wat ik uit wilde stralen, maar had geen idee hoe ik dat creatief kon vormgeven. Binnen no-time wist Giulia precies wat NEI therapie is en kon daardoor heel goed mee denken in de stijl die ik zo graag wilde. Een aanpassing hier en daar was voor Giulia nooit een probleem en de gesprekken waren ook nog eens heel gezellig. Heel erg bedankt!

Huisstijl Web design
Jitzke Elshof
"weet met een simpele omschrijving meteen raad"

Ik contactte Giuul omdat ik zag hoe cool de logo’s van een mede artiest vriendin waren geworden. Ik was meteen obsessed. Giuul weet super goed wat hot and happening is met haar ontwerpen en weet met een simpele omschrijving meteen raad. Ze heeft uiteindelijk het logo voor mijn nieuwe single ontworpen waar ik mega blij mee ben! 10/10!!

Graphic Design
Lachende vrouw
Clara Dijkema
"Precies wat ik voor ogen had"

Waauuw Giulia, dit is geweldig 😍 Ik vond het helemaal spannend, dacht even: wat nou als het totaal niet is wat ik wil 🙈 Maar dit is precies wat ik voor ogen had!! De lettertypes, de hele opmaak, dit is gewoon hoe een website hoort te zijn, zó ontzettend mooi ♥️

Huisstijl Web design
Foto van lachende vrouw met rode haren
Bente Kubin
"Ik voelde me echt ontzorgd tijdens het traject."

Zo dankbaar voor mijn website! Giulia werkt heel professioneel, netjes en snel en heeft een hoop kennis in huis. Hierdoor kon ik volledig vertrouwen op het proces en op haar kunde. Mijn website is naast good-looking ook technisch helemaal handig en fijn in gebruik. Ik voelde me echt ontzorgd tijdens het traject.

Web design
Vrolijke coach
Kiki van den Dikkenberg
"Heel tevreden met het eindresultaat"

Ik heb de samenwerking met Giulia als heel prettig ervaren. Ze kwam met hele creatieve concepten en dacht ook mee. Heel tevreden met het eindresultaat, had het zelf niet op die manier kunnen maken. Het past helemaal bij wat ik uit wil stralen. Ze heeft goed geluisterd naar mijn wensen en dit voor mij in verschillende stijlen uitgewerkt.

Huisstijl
Tevreden klant
Berber Pander
"proactieve en meedenkende houding"

Giulia heeft voor mijn nieuwe merk een passende ‘Branding’ gecreëerd die perfect aansluit bij mijn visie voor het merk. Haar ontwerp was niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook doordacht en strategisch gepland, waardoor het mijn productlijn echt versterkte. Ik waardeer de proactieve en meedenkende houding van Giulia, wat de samenwerking nog fijner maakte.

Huisstijl
Foto van een blije klant
Vincent de Bois