Giuul's Studio

Giuul’s Studio

Ontdek mijn wereld van creativiteit:
waar goed design begint met luisteren.

Giuul's Studio, waar elk designproject een persoonlijke touch krijgt.

Design is meer dan een mooi plaatje; het is een dialoog tussen jouw merk en je publiek. Wat begon als mijn passie zo’n 10 jaar geleden, is uitgegroeid tot een plek waar creativiteit en technische oplossingen samenkomen. Mijn achtergrond in grafisch ontwerp en website ontwikkeling heeft mij inzicht gegeven in de kunst van digitale merkvorming, met een bijzondere focus op de sectoren health & lifestyle en technologische innovatie.

In elk project dat ik aanneem, staat een prettige samenwerking centraal. Ik plaats jouw visie en wensen voorop, aangevuld met mijn praktische inzichten en creatieve touch. Of het nu gaat om het lanceren van een nieuwe website, het vernieuwen van je merkidentiteit of het vanaf de grond opbouwen van jouw digitale aanwezigheid, ik zorg ervoor dat het proces net zo waardevol is als het eindresultaat. 

Vriendelijke website designer met een kop koffie in de handen

Giulia Donker. De drijvende kracht achter Giuul’s Studio. Mijn wereld draait om het omzetten van jouw ideeën in visuele pareltjes die jouw merk laten stralen. Design en technologie hebben me altijd gefascineerd, en met een achtergrond in AI heb ik een vrij unieke kijk op design ontwikkeld. Wat ik het liefste doe? Jouw ambities begrijpen en ze tot leven wekken met designs die niet alleen mooi zijn, maar ook een verhaal vertellen. 

Certificaten

Certificaat

Programma

‘The Futur: Accelerator’ (2023-2024) was voor mij een fantastische ervaring, waarin ik gedurende een jaar elke hoek van mijn creatieve onderneming onder de loep nam en verfijnde. Dit programma bood me een mix van instructie en coaching, waardoor ik niet alleen een sterk portfolio heb kunnen opbouwen, maar ook professioneel weet te werken met klanten.

Dankzij de wekelijkse coachingsessies, een geweldige online gemeenschap, en een arsenaal aan templates en tutorials, heb ik mijn bedrijfsvoering kunnen stroomlijnen, waardoor ik kostbare tijd en middelen bespaar – en ja, dat maakt zeker verschil!

The Entrepreneurial Edge’ (2023) aan de London Business School was voor mij een 12-weekse verdieping in ondernemerschap, waar ik leerde om strategisch en inhoudelijk mee te denken met klanten over positionering en branding. Deze kennis helpt mij nu om niet alleen wensen te vertalen naar aantrekkelijk design en functionele websites, maar ook vooraf inhoudelijk mee te denken over de strategische kant van het positioneren van een merk. 

Door ‘The Future of Strategy’ (2021) te voltooien, verfijnde ik mijn vaardigheden in het navigeren door de complexiteit van de moderne tijd, met een focus op de kruising tussen technologie, menselijkheid en duurzaamheid. Deze kennis helpt mij in mijn werk als grafisch ontwerper en webontwikkelaar, waarbij ik principes van vooruitgang toepas om merken toekomstbestendig en resonant te maken in een steeds veranderende digitale wereld.

In de cursus ‘Building Brands and Influencing Behaviour’ (2020-2021) verdiepte ik me drie weken lang in de kunst van merkstrategie en de invloed ervan op consumentengedrag. Vanuit een rijke mix van academische theorieën en praktische opdrachten leerde ik hoe een merk vanaf de basis opgebouwd wordt, terwijl ik direct samenwerkte met een echte klant. Deze ervaring heeft mijn benadering van grafisch ontwerp en webontwikkeling getransformeerd, door me te leren hoe ik merken kan creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook strategisch gedrag beïnvloeden en klantloyaliteit versterken.

Sport

fun fact #1
Ik houd van yoga, vooral als de kamer zo warm is dat je niet weet of je aan het sporten bent of aan het smelten – 30 graden is het magische getal.

Woonplaats

fun fact #2
Van Haarlemse roots, via Alkmaarse jeugd, naar 10 jaar Amsterdam – ik ben je gids voor Noord-Holland, met een matcha in de hand in plaats van een plattegrond.

Rolmodel

fun fact #3
Als het op inspiratie aankomt, speelt Grace Beverley de hoofdrol; noem me gerust een superfan, want als zij het maakt, koop ik het – van green juice tot fancy planner, ik heb het allemaal.

Hobby's

fun fact #4
Mijn introductie tot design? Een diamant in Illustrator, dankzij een YouTube-tutorial. Blijkbaar was dat alles wat nodig was voor deze 'gezonde obsessie'.

Waarom Giuul's Studio?

Persoonlijk

Persoonlijke benadering

Hier staat niet alleen het eindresultaat centraal, maar ook de samenwerking daaraan vooraf. Me aandacht voor jouw verhaal, creëren we samen een design dat echt past bij jouw merk.

Duurzaam

Duurzame ontwerpen

Mijn focus ligt op duurzaamheid, niet alleen in de keuze van projecten, maar ook in het creëren van designs die tijdloos zijn en bijdragen aan een groenere wereld.

Specialisaties

Health & Lifestyle en Innovatie

Gespecialiseerd in de niches van Health & Lifestyle en Innovatie, combineer ik mijn passie voor design met mijn achtergrond in AI, om cutting-edge en esthetisch aantrekkelijke oplossingen te bieden.

Compleet

Het complete pakket

Van branding tot website ontwikkeling – ik bied een compleet pakket aan diensten aan, waardoor je voor een coherente en effectieve merkidentiteit bij één adres terecht kunt.

Genoeg gehoord? Ook zin om samen te werken? Leer meer over mijn aanbod in branding en website design & ontwikkeling.

Branding

Branding bij Giuul’s Studio omvat het volledige spectrum van visuele communicatie, van logo-ontwerp tot complete huisstijlen. We ontwikkelen samen een coherente merkidentiteit die duidelijk jouw waarden en doelstellingen communiceert.

Website

Website design & ontwikkeling bij Giuul’s Studio omvat het combineren van een pakkend en opvallend design, zonder af te doen aan de functionaliteit en gebruikerservaring. Uiteindelijk is het doel van een website effectief communiceren.